Service ma-vr, 9-18, tel: 030-310 0057
Niet tevreden, geld terug garantie!‎

levertijd kookschort bedrukken
 
 

Levertijd van onze bedrukte Kerstmutsen

kerstmuts levertijdJe bestelling van Kerstmuts(en) verlaat binnen 48 uur ons atelier in Duitsland.

De totale levertijd na het moment van je bestelling bedraagt ca. max 4-6 kantoordagen.

Kies voor 'betalen achteraf' in het bestelproces, om te voorkomen dat we op een geslaagde betaling vooraf moeten wachten.

Voorwaarden voor levering kerstmutsen

• Verstrek ons de juiste en volledige adres- en betalingsgegevens.
• Vermeld ook jouw order ID bij het overmaken van de betaling

Om een snelle levering te garanderen, is het soms nodig om kleuren te vervangen of, als een produkt niet op voorraad is, produkten voor soortgelijke produkten te vervangen. Vul daarom je telefoonnummer in bij het adresformulier, dan kunnen we je bellen bij veranderingen.

Kerstmuts spoedbestellingen

Voor bestellingen die met spoed geleverd moeten worden, bieden we de express bezorgingsoptie aan. Voor bezorging in NL zijn de kosten van express bezorgen Euro 29,00 (in plaats van de normale portokosten van Euro 3,99 voor bestellingen met een waarde tot Euro 24,90, en de reguliere portokosten zijn Euro 5,99 voor bestelbedragen daarboven).

Vink voor een express bestelling de optie bij de checkbox aan, in het bestelproces. Express bestellingen die worden geplaatst voor 10 uur ’s ochtends (bijvoorbeeld maandag), zullen de tweede dag (woensdag) worden bezorgd.

Als je bestelling erg dringend is, vraag dan je bank naar de mogelijkheden voor een spoedbetaling. Als er een nationale feestdag tussen de besteldag en de leveringsdag zit, dan duurt de bezorging een dag langer.

Redenen voor mogelijke vertragingen

Als je iets hebt besteld met digitale print, dan duurt de bezorging een dag langer. Als je vooruit betaalt (prepay) dan begint de productie van je order op het moment dat de betaling binnen is. Dit betekent dat de bezorgingsdatum minstens 3 dagen later is.

Bij Kerstmutsbedrukken.nl
bedruk je een designer Kerstmuts
voor een online bodemprijs

feedback hoodie shop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kerstmuts bedrukken Kerstmutsen bedrukken, goedkoop en snel vanaf 1 stuks!
Home Kerstmutsen | Levertijd | Contact

© Kerstmutsbedrukken.nl